Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sop Iga Kentang

Soep met aardappels en runderribben


Ingrediënten:

- 1 kg. runderribben
- 500 gr. kleine aardappelen
- 200 gr. wortels
- 200 gr. uien
- 2 ltr. water
- 4 tomaten
- 2 lente-uitjes
- 2 eetlepels margarine
- 1 theelepel nootmuskaat
- 2 theelepels peper
- 2 theelepels zout

Bereiding:

Breng het water aan de kook en kook de ribben tot het vlees gaar is. Schuim telkens de bouillon af. Hak de uien grof, snijd de aardappelen en de tomaten klein. Snijd de wortels in plakken en snijd de lente-uitjes in ringen. Smelt de margarine en fruit de uien glazig. Voeg dit samen met de aardappels, groenten, peper, zout en nootmuskaat bij de bouillon en laat het koken tot alles gaar is. Strooi de lente-ui over de soep vlak voor het opdienen.

Sop Iga Kentang