De nieuwste recepten
Basisrecepten
Loempia Saus Pedis
Voorgerechten
Soto Sokuraja
Sop Bihun Dua
Soto Daging Madura
Basisgerechten
Mie Kopyok Semarang
Bijgerechten
Tahu Isi Oncom
Asem Manis Tempeh Dua
Tongseng Ayam Tiga
Pindang Telor Masak Kecap
Tv snacks
Lemper Ayam
Ontvang recepten in je e-mail!
Perkedel Kentang Dua
Krokante aardappelkoeken met kruiden
Ingrediënten:
- 750 gr. aardappelen
- 2 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 2 kemirienoten
- 2 stengels selderie
- 2 lente-ui
- 2 eieren
- halve theelepel peper
- halve theelepel zout
- halve theelepel suiker
- olie
Bereiding:
Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukken. Frituur ze lichtbruin en gaar en laat het uitlekken en afkoelen. Maal de sjalotten, knoflook, kemirienoten, peper, zout en suiker tot een pasta. Pureer de aardappelen en meng de kruidenpasta erdoor. Snijd de lente-ui en selderie fijn en voeg toe aan het mengsel. Vorm platte ovale koeken. Klop de eieren los. Haal de koeken door het ei en frituur ze goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
download