De nieuwste recepten
Basisrecepten
Loempia Saus Pedis
Voorgerechten
Soto Sokuraja
Sop Bihun Dua
Soto Daging Madura
Basisgerechten
Mie Kopyok Semarang
Bijgerechten
Tahu Isi Oncom
Asem Manis Tempeh Dua
Tongseng Ayam Tiga
Pindang Telor Masak Kecap
Tv snacks
Lemper Ayam
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Bawal Bumbu Iris
Gestoomde vis met kruidige groenten
Ingrediënten:
- 750 gr. dorade
- 5 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 1 groene lombok
- 1 rode lombok
- 1 lente-ui
- 2 cm. djahe
- 1,5 eetlepel vissaus
- 1,5 eetlepel taoco
Bereiding:
Snijd de sjalotten en lomboks in ringen. Snijd de knoflook in plakjes. Snijd de lente-ui over de lengte in repen en snijd de djahe in luciferdunne reepjes. Kerf het vel van de vis met een scherp mes in. Leg de vis in een vuurvaste schaal en marineer hem een half uur in de vissaus. Strooi de sjalotten, knoflook, taoco, djahe, lomboks en lente-ui over de vis. Stoom de vis in 30 min. gaar.
download