De nieuwste recepten
Basisrecepten
Rempah Tiga
Bijgerechten
Tahu Takwa
Ayam Indonesia Dua
Gulai Kambing Lima
Ikan Goreng Saus Lemon
Ayam Kremes Dua
Koffiesnacks
Lapis Beras
Kue Djahe
Klepon Tiga
Tv snacks
Kue Kering Loempia
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Bawal Bumbu Iris
Gestoomde vis met kruidige groenten
Ingrediënten:
- 750 gr. dorade
- 5 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 1 groene lombok
- 1 rode lombok
- 1 lente-ui
- 2 cm. djahe
- 1,5 eetlepel vissaus
- 1,5 eetlepel taoco
Bereiding:
Snijd de sjalotten en lomboks in ringen. Snijd de knoflook in plakjes. Snijd de lente-ui over de lengte in repen en snijd de djahe in luciferdunne reepjes. Kerf het vel van de vis met een scherp mes in. Leg de vis in een vuurvaste schaal en marineer hem een half uur in de vissaus. Strooi de sjalotten, knoflook, taoco, djahe, lomboks en lente-ui over de vis. Stoom de vis in 30 min. gaar.
download