Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Cah Sayur Jamur

Gemengde groenten in bouillon met kip, champignons en garnalen


Ingrediënten:

- 150 gr. paksoi
- 100 gr. spitskool
- 100 gr. kipfilet
- 75 gr. champignons
- 10 garnalen
- 8 babymais
- 5 bakso ballen
- 2 wortels
- 1 stronk broccoli
- 1 tomaat
- 1 kleine ui
- 1 lente-ui
- 1 teentje knoflook
- 1 kippenbouillontablet
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel maïzena
- halve theelepel suiker
- olie

Bereiding:

Snijd alle groenten klein naar wens. Leng de maizena aan met een beetje water en roer dit goed door. Snijd de champignons en bakso in plakken en snijd de kipfilet in blokjes. Snijd de ui in ringen en pers de knoflook uit. Snijd de lente-ui over de lengte in repen en hak de tomaat klein. Verhit de olie en fruit de uiringen, knoflook, lente-ui en tomaat. Voeg 2 dl. water toe en voeg de kipfilet, broccoli, wortels en champignons toe en breng het aan de kook. Voeg de paksoi, kool, garnalen en bakso toe en stoof de garnalen gaar. Voeg de babymaïs en bouillonblokje toe en breng het geheel op smaak met peper, zout en suiker. Bind de saus licht met de maïzena.

Cah Sayur Jamur