Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Oseng-Oseng Kangkung Dua

Gestoofde waterspinazie met kwarteleitjes


Ingrediënten:

- 200 gr. kangkung
- 75 gr. champignons
- 1 dl. water
- 10 kwarteleitjes
- 2 teentjes knoflook
- 3 rode lomboks
- 1 ui
- 1 eetlepel oestersaus
- 1 theelepel ketjap manis
- kwart theelepel suiker
- kwart theelepel peper
- kwart theelepel zout
- 1 eetlepel olie

Bereiding:

Kook de eitjes hard, laat ze afkoelen en pel ze, houd dit apart. Snijd de kangkung grof en snijd de champignons in stukken. Snijd de ui in halve ringen, hak de knoflook fijn en snijd de lomboks in ringen. Verhit de olie en fruit de ui en de knoflook tot het geurig begint te ruiken. Voeg de lomboks en de champignons toe en bak die even mee. Voeg de kangkung en de eitjes toe en schep het door tot de kangkung is geslonken. Voeg de ketjap, oestersaus, zout, peper en suiker toe en roer alles goed door. Giet het water er bij en stoof de groente gaar.

Oseng-Oseng Kangkung Dua