Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Babi Cin Dua

Varkensvlees met aardappeltjes en taoco


Ingrediënten:

- 500 gr. hamlappen
- 10 kleine aardappels
- 50 gr. margarine
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 1,5 dl. water
- 2 eetlepels ketjap
- 1 eetlepel taoco
- 1 theelepel ketumbar
- sap van 1 citroen

Bumbu:

- 2 schijven djahe
- 1 theelepel suiker
- zout
- peper

Bereiding:

Snijd het vlees in dunne reepjes. Aardappelen schillen en in olie of margarine bakken. Pel en snijd de uien en knoflook fijn en fruit deze in de margarine glazig. Voeg de bumbu en het vlees erbij en fruit dit mee tot het vlees krokant is geworden. Blus het geheel met het water, voeg het citroensap en ketjap toe en laat het geheel ca.15 min. sudderen. Voeg dan de taoco toe, roer alles goed door en laat het nogmaals 15 min. sudderen. Verwijder voor het opdienen de djahe.

Babi Cin Dua