Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Puding Alpukat Leci

Avocadopudding met lychees


Ingrediënten:

- 50 gr. suiker
- 1 blik lychees
- 2 avocado's
- 1 zakje groene agar-agar
- half blikje gecondenseerde melk
- halve theelepel vanillepoeder
- zout naar smaak
- water

Bereiding:

Spoel de puddingvorm om met water. Pureer de avocado's. Vul de gecondenseerde melk aan met de siroop van de lychees en water tot je 6 dl. hebt. Breng de vloeistof met de avocadopuree, agar-agar, suiker, vanille en zout al roerend aan de kook. Schenk de hete vloeistof in de vorm en laat het iets opstijven. Druk de lychees voorzichtig in de nog lauwe pudding en laat de pudding in de koelkast volledig opstijven.

Puding Alpukat Leci