Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Biskuit Nanas
Bubur Bayam
Daging Cincang Tahu Taoco
Kari Daging Dua
Klepon Dua
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Bengkang Ubi Kayu
Gele cake van cassave en kokosmelk
Ingrediënten:
- 4 koppen geraspte cassave
- 2 koppen santen
- 1 kop suiker
- 1 ei
- 1 eetlepel boter
- 1 theelepel vanillepoeder
- halve theelepel zout
- gele kleurstof
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 165 graden. Meng in een kom alle ingrediënten goed door elkaar tot een gladde massa. Vet een bakvorm in met boter en giet het cassavemengsel hier in. Bak de cake in 60 min. gaar. Test met een satehstokje of het gaar is. Laat de cake goed afkoelen voor het serveren.
Bengkang Ubi Kayu