Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Takokak Masak Taoco

Wilde aubergines en tofu in pittige zwarte bonensaus


Ingrediënten:

- 80 gr. tempeh
- 60 gr. takokak
- 50 gr. ikan teri
- 2 dl. water
- 1 blok tahu
- 1 serehstengel
- 2 cm. laos
- 3 daun salam
- 3 eetlepels taoco
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel zout

Bumbu:

- 9 groene lomboks
- 4 sjalotten
- 3 teentjes knoflook

Bereiding:

Snijd de tahu in blokjes en frituur ze goudbruin. Prak de tempeh grof, week de ikan teri in lauw water en spoel ze af. Kneus de sereh en de laos. Breng het water zachtjes aan de kook. Snijd de ingrediënten voor de bumbu grof en stoof dit samen met de laos, sereh, daun salam en ikan teri in het water. Voeg de takokak, tahu en tempeh toe en stoof alles gaar.

Takokak Masak Taoco