Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Orak Arik Tahu

Roerbak van tofu met kippengehakt en bamboe


Ingrediënten:

- 300 gr. tahu
- 100 gr. kippengehakt
- 100 gr. bambuscheuten
- 2 teentjes knoflook
- 1 lente-ui
- 1 ui
- 1 rode lombok
- 2 eetlepels water
- 1 eetlepel oestersaus
- 2 theelepel zout
- halve theelepel peper
- 2 eetlepels olie

Bereiding:

Rasp de knoflook en snipper de ui en lombok fijn. Snijd de bambuscheuten in reepjes en snijd de lente-ui in ringen. Laat de tahu uitlekken en prak die met een vork fijn. Verhit de olie en fruit de lombok, knoflook en ui tot het begint te geuren. Voeg het gehakt toe en bak dit tot het van kleur verandert. Voeg de tahu en de bambuscheuten toe en bak dit even mee. Voeg de overige ingrediënten toe en schep het goed door totdat het gerecht droog is.

Orak Arik Tahu