Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Biskuit Nanas
Bubur Bayam
Daging Cincang Tahu Taoco
Kari Daging Dua
Klepon Dua
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Tempeh Pedis Manis
Gefrituurde tempeh in een zoete, hete saus
Ingrediënten:
- 500 gr. tempeh
- 1 dl. water
- 6 rode lomboks
- 6 sjalotten
- 4 teentjes knoflook
- 3 cm. djahe
- 3 eetlepels ketjap manis
- 2 theelepels suiker
- kwart theelepel zout
- olie
Bereiding:
Snijd de tempeh in blokjes, frituur ze goudbruin en laat ze goed uitlekken. Maal de lomboks, sjalotten, knoflook en de djahe tot een pasta en fruit dit in een beetje olie tot het begint te geuren. Voeg de suiker, ketjap, zout en het water toe en breng het al roerend aan de kook. Kook de saus tot de gewenste dikte in, voeg dan de tempeh toe en schep de tempeh door de saus.
Tempeh Pedis Manis