Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kroepoek Kentang

Kroepoek van aardappel met kaas


Ingrediënten:

- 250 gr. bloem
- 100 gr. aardappelen
- 50 gr. geraspte cheddar
- 25 gr. maizena
- 1 ei
- 4 eetlepels geraspte kaas
- 1 eetlepel water
- halve theelepel bakpoeder
- 1 theelepel zout
- olie

Bereiding:

Klop het ei los. Kook de aardappelen gaar en maak er puree van. Meng de bloem met de maizena, bakpoeder en zout. Roer dit alles goed door elkaar en roer de aardappelpuree er door. Voeg het ei, het water en de geraspte cheddar toe en kneed tot een glad deeg. Rol het deeg zo dun mogelijk uit. Steek er vormen naar keuze uit en bak het in hete olie mooi bruin en krokant. Bestrooi de kroepoek met de geraspte kaas.

Kroepoek Kentang