Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Babi Ketjap Pedis

Pittig varkensvlees in ketjapsaus


Ingrediënten:

- 500 gr. hamlappen
- 3 uien
- 3 tenen knoflook
- 4 lente-uien
- 4 schijven djahe
- 3 rode lomboks
- halve theelepel peper
- halve theelepel nootmuskaat
- zout
- 3 eetlepels olie
- 1 dl. ketjap manis

Bereiding:

Snijd het vlees in blokjes. Pel de uien en de knoflook en snipper ze. Was de lomboks en snijd ze in ringen. Maak de ui, knoflook, lombok en de djahe fijn in de vijzel. Meng peper, nootmuskaat en zout naar smaak door de uienmassa en laat het vlees hierin 30 min. marineren. Verhit de olie in een wok en braad het vlees hierin aan. Voeg ketjap en een scheutje water toe en laat het vlees in ca. 20 min. gaar stoven. Lekker met witte rijst.

Babi Ketjap Pedis