Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sop Jagung Dua

Maissoep met tahu en champignons


Ingrediënten:

- 100 gr. mais
- 100 gr. tahu
- 50 gr. champignons
- 1 ltr. kippenbouillon
- 2 eieren
- 2 lente-uitjes
- 1 eetlepel maïzena
- halve theelepel peper
- halve theelepel zout

Bereiding:

Snijd de tahu in blokjes. Snijd de lente-uitjes in ringen. Klop de eieren los en los de maïzena op in een beetje water. Breng de bouillon aan de kook. Voeg de mais toe en roer de losgeklopte eieren door de hete bouillon. Roer dit goed door, zodat het ei in slierten stolt. Voeg peper, zout, tahu, champignons en lente-uitjes toe en stoof het geheel gaar. Bind de soep met de maïzena.

Sop Jagung Dua