De nieuwste recepten
Basisrecepten
Rempah Tiga
Bijgerechten
Tahu Takwa
Ayam Indonesia Dua
Gulai Kambing Lima
Ikan Goreng Saus Lemon
Ayam Kremes Dua
Koffiesnacks
Lapis Beras
Kue Djahe
Klepon Tiga
Tv snacks
Kue Kering Loempia
Ontvang recepten in je e-mail!
Udang Tumis Kari
Gebakken garnalen met sjalotten en kerrie
Ingrediënten:
- 250 gr. garnalen
- 5 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- limoensap
- 1 theelepel kerriepoeder
- zout naar smaak
- olie
Bereiding:
Marineer de garnalen voor 15 min. in het limoensap. Snipper de sjalotten en snijd de knoflook fijn en fruit dit in wat olie tot het gaat geuren. Voeg de garnalen toe en bak tot ze van kleur veranderen. Voeg de kerrie met zout naar smaak toe en bak het gerecht droog.
download