De nieuwste recepten
Basisrecepten
Loempia Saus Pedis
Voorgerechten
Soto Sokuraja
Sop Bihun Dua
Soto Daging Madura
Basisgerechten
Mie Kopyok Semarang
Bijgerechten
Tahu Isi Oncom
Asem Manis Tempeh Dua
Tongseng Ayam Tiga
Pindang Telor Masak Kecap
Tv snacks
Lemper Ayam
Ontvang recepten in je e-mail!
Udang Tumis Kari
Gebakken garnalen met sjalotten en kerrie
Ingrediënten:
- 250 gr. garnalen
- 5 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- limoensap
- 1 theelepel kerriepoeder
- zout naar smaak
- olie
Bereiding:
Marineer de garnalen voor 15 min. in het limoensap. Snipper de sjalotten en snijd de knoflook fijn en fruit dit in wat olie tot het gaat geuren. Voeg de garnalen toe en bak tot ze van kleur veranderen. Voeg de kerrie met zout naar smaak toe en bak het gerecht droog.
download