Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kue Pisang Surabaya

Pannenkoekjes gevuld met banaan en hagelslag


Ingrediënten:

- 120 gr. tapiocameel
- 80 gr. basterdsuiker
- 70 gr. patentbloem
- 30 gr. margarine
- 30 gr. rijstmeel
- 3 dl. water
- 2 bananen
- 1 ei
- halve theelepel bakpoeder
- kwart theelepel zout
- halve theelepel vanillepoeder
- hagelslag
- poedersuiker

Bereiding:

Snijd de bananen in kleine stukjes. Smelt de margarine. Zeef de bloem, bakpoeder, vanillepoeder, rijstmeel en tapiocameel in een kom. Kluts het ei en voeg het water en zout toe. Klop alles goed door. Voeg het meelmengsel, margarine en suiker toe en roer alles goed door tot een glad beslag.

Smelt een klontje margarine in een kleine koekenpan, schenk er wat beslag in en bak hier een dun flensje van. Zodra de bovenkant bijna droog is, stukjes banaan in het midden leggen, bestrooi ze met hagelslag en sla de pannenkoek dubbel. Verwerk op deze manier de rest van de pannenkoekjes. Bestrooi ze met poedersuiker voor het serveren.

Kue Pisang Surabaya