Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Tuna Bakar Bumbu Ketjap

Gegrilde moten tonijn van de barbecue


Ingrediënten:

- 250 gr. tonijn
- 2 lente-uitjes
- 1 cm. djahe
- 2 eetlepels oestersaus
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel ketjap asin
- 1 eetlepel limoensap
- 1 theelepel peper
- 2 eetlepels olie

Bereiding:

Snijd de tonijn in drie moten. Rasp de djahe en snijd de lente-uitjes in dunne ringen. Meng de djahe met de ketjap manis, ketjap asin, oestersaus, limoensap, olie en peper. Wrijf de vis in met deze marinade en laat dit 30 min. marineren. Rooster de vis aan beide kanten op een hete gril of barbecue. Bestrooi de tonijn voor het serveren met de lente-ui.

Tuna Bakar Bumbu Ketjap