De nieuwste recepten
Basisgerechten
Mie Goreng Dua
Bijgerechten
Opor Ayam Panggang
Gado-Gado Lima
Gulai Nangka
Ayam Bakar Smoor
Tempeh Cabe Hijau Taoco
Sotong Bakar Percik
Sambal Kukus Terong
Tahu Goreng Bumbu Kuning Dua
Tv snacks
Tempeh Goreng Panir
Ontvang recepten in je e-mail!
Tuna Bakar Bumbu Ketjap
Gegrilde moten tonijn van de barbecue
Ingrediënten:
- 250 gr. tonijn
- 2 lente-uitjes
- 1 cm. djahe
- 2 eetlepels oestersaus
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel ketjap asin
- 1 eetlepel limoensap
- 1 theelepel peper
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Snijd de tonijn in drie moten. Rasp de djahe en snijd de lente-uitjes in dunne ringen. Meng de djahe met de ketjap manis, ketjap asin, oestersaus, limoensap, olie en peper. Wrijf de vis in met deze marinade en laat dit 30 min. marineren. Rooster de vis aan beide kanten op een hete gril of barbecue. Bestrooi de tonijn voor het serveren met de lente-ui.
download