Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Asinan Jakarta
Bebotok Udang
Karedok Dua
Kue Bugis Djawa
Sayur Udang Tahu Hijau
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Tuna Bakar Bumbu Ketjap
Gegrilde moten tonijn van de barbecue
Ingrediënten:
- 250 gr. tonijn
- 2 lente-uitjes
- 1 cm. djahe
- 2 eetlepels oestersaus
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel ketjap asin
- 1 eetlepel limoensap
- 1 theelepel peper
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Snijd de tonijn in drie moten. Rasp de djahe en snijd de lente-uitjes in dunne ringen. Meng de djahe met de ketjap manis, ketjap asin, oestersaus, limoensap, olie en peper. Wrijf de vis in met deze marinade en laat dit 30 min. marineren. Rooster de vis aan beide kanten op een hete gril of barbecue. Bestrooi de tonijn voor het serveren met de lente-ui.
Tuna Bakar Bumbu Ketjap