Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Babi Manis Pedis
Pittig varkensvlees in zoete ketjapsaus
Ingrediënten:
- 750 gr. hamlappen
- 3 sjalotten
- 5 tenen knoflook
- 5 eetlepels olie
- 8 rode lomboks
- 2 theelepels ketumbar
- 225 ml. ketjap manis
- 125 ml. water
Bereiding:
Snijd het vlees in grote stukken. Snijd de sjalotten, lomboks en knoflook fijn. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook 3 min. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Vervolgens de lomboks en ketumbar toevoegen en nog 2 min. bakken. Dan de ketjap en het water erbij en het geheel laten sudderen totdat het vlees gaar is en het vocht vrijwel is verdampt.
Babi Manis Pedis