Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sop Telor Puyuh

Groentesoep met kwarteleitjes


Ingrediënten:

- 1 ltr. kippenbouillon
- 15 kwarteleitjes
- 2 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 2 wortels
- 1 lente-ui
- 1 stengel selderij
- peper
- zout

Bereiding:

Kook de kwarteleitjes hard en pel ze. Snijd de sjalotten in ringen, snijd de ui in halve ringen en rasp de knoflook. Snijd de lente-ui in schuine ringen, snijd de selderij en de wortels in plakjes. Fruit de sjalotten, ui en knoflook in wat olie. Voeg de eieren toe en bak die even mee. Voeg de groenten en de bouillon toe en kook de wortels beetgaar. Breng de soep op smaak met peper en zout.

Sop Telor Puyuh