Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Ikan Panggang Tiga

Geroosterde dorade van de bbq

Ikan Panggang Tiga | Indonesisch-Culinair.nl


Ingrediënten:

- 500 gr. dorade
- 4 eetlepels limoensap
- 1 eetlepel zout

Bumbu:

- 6 teentjes knoflook
- 6 kemirienoten
- 4 cm. kunyit
- halve theelepel zout
- halve theelepel peper
- 2 eetlepels olie

Bereiding:

Besprenkel de vis met limoensap en het zout en laat dit voor een half uur intrekken. Pers de teentjes knoflook uit. Rooster de kemirienoten en kunyit in een droge koekenpan en maal het fijn met de overige bumbu-ingrediënten. Wrijf de vis in met de bumbu en laat dit 1 uur marineren. Rooster de vis op de barbecue mooi bruin en gaar.

Ikan Panggang Tiga