Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Ayam Pedis
Gimbal Udang
Spekkoekcake
Tahu Telor Tauge
Tauge Masakan
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Ikan Panggang Tiga
Geroosterde dorade van de bbq
Ingrediënten:
- 500 gr. dorade
- 4 eetlepels limoensap
- 1 eetlepel zout
Bumbu:
- 6 teentjes knoflook
- 6 kemirienoten
- 4 cm. kunyit
- halve theelepel zout
- halve theelepel peper
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Besprenkel de vis met limoensap en het zout en laat dit voor een half uur intrekken. Pers de teentjes knoflook uit. Rooster de kemirienoten en kunyit in een droge koekenpan en maal het fijn met de overige bumbu-ingrediënten. Wrijf de vis in met de bumbu en laat dit 1 uur marineren. Rooster de vis op de barbecue mooi bruin en gaar.
Ikan Panggang Tiga