De nieuwste recepten
Basisgerechten
Mie Goreng Dua
Bijgerechten
Opor Ayam Panggang
Gado-Gado Lima
Gulai Nangka
Ayam Bakar Smoor
Tempeh Cabe Hijau Taoco
Sotong Bakar Percik
Sambal Kukus Terong
Tahu Goreng Bumbu Kuning Dua
Tv snacks
Tempeh Goreng Panir
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Panggang Tiga
Geroosterde dorade van de bbq
Ingrediënten:
- 500 gr. dorade
- 4 eetlepels limoensap
- 1 eetlepel zout
Bumbu:
- 6 teentjes knoflook
- 6 kemirienoten
- 4 cm. kunyit
- halve theelepel zout
- halve theelepel peper
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Besprenkel de vis met limoensap en het zout en laat dit voor een half uur intrekken. Pers de teentjes knoflook uit. Rooster de kemirienoten en kunyit in een droge koekenpan en maal het fijn met de overige bumbu-ingrediënten. Wrijf de vis in met de bumbu en laat dit 1 uur marineren. Rooster de vis op de barbecue mooi bruin en gaar.
download
