De nieuwste recepten
Basisrecepten
Loempia Saus Pedis
Voorgerechten
Soto Sokuraja
Sop Bihun Dua
Soto Daging Madura
Basisgerechten
Mie Kopyok Semarang
Bijgerechten
Tahu Isi Oncom
Asem Manis Tempeh Dua
Tongseng Ayam Tiga
Pindang Telor Masak Kecap
Tv snacks
Lemper Ayam
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Panggang Tiga
Geroosterde dorade van de bbq
Ingrediënten:
- 500 gr. dorade
- 4 eetlepels limoensap
- 1 eetlepel zout
Bumbu:
- 6 teentjes knoflook
- 6 kemirienoten
- 4 cm. kunyit
- halve theelepel zout
- halve theelepel peper
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Besprenkel de vis met limoensap en het zout en laat dit voor een half uur intrekken. Pers de teentjes knoflook uit. Rooster de kemirienoten en kunyit in een droge koekenpan en maal het fijn met de overige bumbu-ingrediënten. Wrijf de vis in met de bumbu en laat dit 1 uur marineren. Rooster de vis op de barbecue mooi bruin en gaar.
download