De nieuwste recepten
Basisgerechten
Mie Goreng Dua
Bijgerechten
Opor Ayam Panggang
Gado-Gado Lima
Gulai Nangka
Ayam Bakar Smoor
Tempeh Cabe Hijau Taoco
Sotong Bakar Percik
Sambal Kukus Terong
Tahu Goreng Bumbu Kuning Dua
Tv snacks
Tempeh Goreng Panir
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Panggang Pedis Dua
Hete kippenpoten van de bbq
Ingrediënten:
- 1 kg. kippenpoten
- 30 gr. asempasta
- 15 gr. zout
- 5 gr. peper
- 3 eetlepels ketjap manis
Bumbu:
- 200 gr. rode lomboks
- 50 gr. knoflook
- 50 gr. ui
- 25 gr. kencur
- 5 gr. trassi
- 5 gr. djahe
- olie
Bereiding:
Wrijf de kip in met peper en zout. Snipper de lomboks, knoflook en ui fijn. Schil de kencur en djahe en snijd dit ook fijn. Maal de bumbu tot een pasta en fruit het in olie tot het begint te geuren. Meng de bumbu met de asempasta en ketjap en smeer de kippenpoten hiermee in. Wikkel de poten in aluminiumfolie en bak ze in de oven op 250 graden in 1 uur gaar. Verwijder de folie en rooster de kippenpoten daarna op de bbq.
download
