Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Babi Panggang Empat

Geroosterd varkensvlees


Ingrediënten:

- 500 gr. hamlappen
- 6 eetlepels ketjap manis
- 3 eetlepels olie
- 2 eetlepels asem
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 2 theelepels kerrie
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel ketumbar
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel djahe
- zout

Bereiding:

Maak een marinade van ketjap, olie, asem, kerriepoeder, zout, laos, djahe en ketumbar. Marineer het vlees hierin minstens 3 uur. Bak het vlees rondom bruin. Pers de knoflook uit en bak dit even mee. Roer de tomatenpuree door de marinade en doe dit bij het vlees en stoof het vlees gaar. Laat het vlees in het stoofvocht afkoelen en rooster het de volgende dag. Snijd het vlees in repen en serveer hierbij Babi Panggang Saus Tiga.

Babi Panggang Empat