De nieuwste recepten
Basisgerechten
Mie Goreng Dua
Bijgerechten
Opor Ayam Panggang
Gado-Gado Lima
Gulai Nangka
Ayam Bakar Smoor
Tempeh Cabe Hijau Taoco
Sotong Bakar Percik
Sambal Kukus Terong
Tahu Goreng Bumbu Kuning Dua
Tv snacks
Tempeh Goreng Panir
Ontvang recepten in je e-mail!
Babi Panggang Empat
Geroosterd varkensvlees
Ingrediënten:
- 500 gr. hamlappen
- 6 eetlepels ketjap manis
- 3 eetlepels olie
- 2 eetlepels asem
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 2 theelepels kerrie
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel ketumbar
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel djahe
- zout
Bereiding:
Maak een marinade van ketjap, olie, asem, kerriepoeder, zout, laos, djahe en ketumbar. Marineer het vlees hierin minstens 3 uur. Bak het vlees rondom bruin. Pers de knoflook uit en bak dit even mee. Roer de tomatenpuree door de marinade en doe dit bij het vlees en stoof het vlees gaar. Laat het vlees in het stoofvocht afkoelen en rooster het de volgende dag. Snijd het vlees in repen en serveer hierbij Babi Panggang Saus Tiga.
download