Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Daging Pedis Dua

Gestoofd rundvlees in een pittige saus


Ingrediënten:

- 250 gr. rundvlees
- 20 gr. ui
- 5 rode lomboks
- 2 eetlepels olie
- water

Bumbu:

- 2 eetlepels olie
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 eetlepel ketjap asin
- 1 theelepel zwarte peperkorrels
- 1 theelepel chilipoeder
- 1 theelepel zout

Bereiding:

Snijd het vlees in stukken. Snijd de ui fijn, ontpit de lomboks en snijd ze over de lengte in repen. Stamp de peperkorrels fijn en meng ze met de rest van de bumbu door het vlees en laat het vlees minstens een uur marineren. Fruit de ui en de lomboks in de olie gaar. Voeg het vlees met de bumbu toe en bak tot het vlees van kleur verandert. Schenk het water bij het vlees en stoof het helemaal gaar. Kook de saus tot de gewenste dikte in.

Daging Pedis Dua