Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Babi Pedis dan Daun Pepaya
Gebakken varkensvlees met papayabladeren
Ingrediënten:
- 200 gr. hamlappen
- 250 gr. daun pepaya
- zout
- 7 sjalotten
- 3 tenen knoflook
- 5 schijven djahe
- 2 serehstengels
- 7 rawits
- trassi
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Maak de groenten schoon en snijd deze klein. Zet de gesneden papayabladeren weg in wat water met zout. Doe de schoongemaakte sjalotten, knoflook, djahe, trassi, rawits in de vijzel en wrijf deze fijn. Verhit wat olie in een wok en bak het vlees bruin. Voeg daarna de kruidenpasta en de gekneusde serehstengels toe. Roerbak dit alles in ca. 1 min. Voeg 1 dl. water, de papaya met wat zout naar smaak toe, tot de bladeren zacht zijn.
Babi Pedis dan Daun Pepaya