Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sambal Nanas Pedis

Pittige ananas

Sambal Nanas Pedis | Indonesisch-Culinair.nl


Ingrediënten:

- 1 kleine ananas
- 5 rode rawits
- 5 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- 2 rode lomboks
- 1 eetlepel sambal oelek
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel zout
- 2 eetlepels olie

Bereiding:

Schil de ananas en snijd het in stukken. Rasp de knoflook. Snijd de lomboks, rawits en sjalotten in dunne ringen. Verhit de olie en fruit de lomboks, rawits, sjalotten, knoflook, trassi en sambal tot het begint te geuren. Voeg de suiker en het zout toe en roer het goed door. Voeg de ananasstukken toe en schep het geheel goed door tot de ananas volledig met de sambal is bedekt.

Sambal Nanas Pedis