Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Puding Coklat Lapis Putih

Pudding met vanille en chocolade in laagjes

Puding Coklat Lapis Putih | Indonesisch-Culinair.nl


Ingrediënten:

- 275 gr. suiker
- 1,5 ltr. melk
- 2 zakjes witte agar-agar
- 2 eidooiers
- 1 eetlepel cacaopoeder
- 1 eetlepel warm water
- halve theelepel vanillepoeder

Bereiding:

Spoel een puddingvorm om met koud water. Klop de eidooiers los en los het cacaopoeder op in het warme water. Gebruik meer cacaopoeder als je donkere chocolade wilt. Breng de melk met de agar-agar en de suiker aan de kook. Roer dit door tot de suiker is opgelost. Roer de dooiers en het vanillepoeder door de melk. Verdeel de melk in tweeën en roer door een deel het cacaopapje. Schenk de helft van het chocolademengsel in de puddingvorm en laat dit opstijven. Schenk de helft van het witte mengsel op de chocoladelaag en laat dit opnieuw opstijven. Ga zo door tot alles gebruikt is. Laat de pudding in de koelkast goed koud worden.

Puding Coklat Lapis Putih