Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Goreng Tempeh Renyah dan Gurih

Gefrituurde tempeh in een kruidig jasje met citroenblaadjes


Ingrediënten:

- 200 gr. rijstmeel
- 100 gr. tapiocameel
- 5 dl. santen
- 2 blokken tempeh
- 2 eieren
- olie

Bumbu:

- 7 teentjes knoflook
- 5 kemirienoten
- 3 cm. kunyit
- 10 daun djeruk purut
- 2 theelepels ketumbar
- zout

Bereiding:

Snijd de tempeh in dunne plakken. Verwijder de nerven van de daun djeruk purut en snijd de bladeren zeer fijn. Snipper de knoflook en maal de bumbu tot een pasta. Meng de bumbu met het rijstmeel, tapiocameel, santen en eieren tot je een glad beslag hebt. Dompel de tempeh in het beslag en frituur ze in matig hete olie droog en krokant.

Goreng Tempeh Renyah dan Gurih