Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kekian Udang

Gefrituurde garnalenrolletjes met sambal


Ingrediënten:

- 250 gr. gepelde garnalen
- 100 gr. tapiocameel
- 75 gr. bloem
- 50 ml. water
- 1 ei
- olie
- sambal lampung

Bumbu:

- 3 teentjes knoflook
- halve theelepel suiker
- halve theelepel peper
- 1 theelepel zout

Bereiding:

Maal de bumbu tot een pasta. Voeg de garnalen, ei en water toe en blend dit tot een gladde massa. Meng het tapiocameel en de bloem door de garnalenpasta en zorg dat het meel goed is opgenomen. Neem 2 eetlepels beslag en vorm hier een rolletje van. Ga hiermee door tot je al het beslag hebt gebruikt. Verhit ruim olie en frituur de rolletjes mooi bruin. Serveer de Kekian Udang met de sambal.

Kekian Udang