Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Biskuit Nanas
Bubur Bayam
Daging Cincang Tahu Taoco
Kari Daging Dua
Klepon Dua
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Babi Rica Tiga
Pittig gestoofd varkensvlees
Ingrediënten:
- 500 gr. magere hamlappen
- 50 ml. olie
- 2 uien
- 5 tenen knoflook
- 1 eetlepel asem
- 3 dl. water
Bumbu:
- 2 daun salam
- 1 schijf laos
- 2 schijven djahe
- 1,5 eetlepel sambal oelek
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepels bruine suiker
- 1 theelepel ve-tsin
- zout
Bereiding:
Snijd het vlees in dobbelsteentjes. Snijd de uien en knoflook fijn en fruit deze in de olie glazig. Voeg dan de bumbu toe en fruit deze ook mee. Blus het geheel met de asem opgelost in het water en laat het vlees dan 1 uur sudderen. Verwijder voor het opdienen de blaadjes, plakken laos en djahé.
Babi Rica Tiga