Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Oseng-Oseng Tempeh Pedis

Gefrituurde blokjes tempeh in een pittige ketjapsaus


Ingrediënten:

- 1 blok tempeh
- 8 sjalotten
- 5 tenen knoflook
- 5 rode lomboks
- 5 groene lomboks
- 3 cm. laos
- 3 daun salam
- 3 eetlepels ketjap manis
- zout naar smaak
- olie

Bereiding:

Snijd de tempeh in blokjes en frituur ze goudbruin in hete olie, laat ze goed uitlekken. Snijd de lomboks en sjalotten in ringen, snijd de knoflook in plakjes en kneus de laos. Neem 3 eetlepels olie en fruit de sjalotten en de lomboks. Voeg de laos, knoflook en de daun salam toe en bak alles al roerend goed door tot het geurig begint te ruiken. Voeg de tempeh en de ketjap toe en breng het geheel op smaak met zout.

Oseng-Oseng Tempeh Pedis