De nieuwste recepten
Basisgerechten
Mie Goreng Dua
Bijgerechten
Opor Ayam Panggang
Gado-Gado Lima
Gulai Nangka
Ayam Bakar Smoor
Tempeh Cabe Hijau Taoco
Sotong Bakar Percik
Sambal Kukus Terong
Tahu Goreng Bumbu Kuning Dua
Tv snacks
Tempeh Goreng Panir
Ontvang recepten in je e-mail!
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Ingrediënten:
- 1 kleine komkommer
- 1 kleine ui
- 2 rode lomboks
Saus:
- azijn
- water
- suiker
- zout
- peper
Bereiding:
Was de komkommer goed en snijd de uiteindes eraf. Haal een vork in de lengte langs de komkommer zodat er groeven ontstaan en snijd de komkommer in dunne plakjes. Snijd de ui en de lomboks in hele dunne ringetjes. Doe alles in een ruime schaal. Maak van azijn, water, suiker, peper en zout een saus naar smaak. Laat de acar minimaal 1 uur intrekken voor servering.
download