Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Agar-Agar Buah Pepaya

Papaya gevuld met papayapudding


Ingrediënten:

- 10 gr. suiker
- 6 dl. water
- 2 kleine papaya's
- 1 zakje witte agar-agar
- 1 theelepel vanillepoeder

Bereiding:

Schil de papaya's en snijd ze overlangs doormidden. Verwijder de pitjes en schep een dun laagje van het vruchtvlees af, maar bewaar het vruchtvlees. Je hebt nu 4 bootjes. Snijd aan de bolle kant van de bootjes een stukje af zodat het niet omvalt. Prak het vruchtvlees fijn en breng het met het water, agar-agar, suiker en vanillepoeder aan de kook. Roer dit door tot de suiker is opgelost en schenk het in de papayabootjes. Laat het afkoelen en in de koelkast goed koud worden en opstijven. Snijd voor het opdienen de papaya's in plakken.

Agar-Agar Buah Pepaya