Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Cumi Rebus Saus Pedis
Inktvisringen met een pittige saus
Ingrediënten:
- 500 gr. inktvis
- 3 teentjes knoflook
- 2 rode lomboks
- 1,5 eetlepel olie
- 1 eetlepel ketjap asin
- 1 theelepel szechuan peperkorrels
- 1 theelepel suiker
- zout naar smaak
Bereiding:
Snijd de inktvis in ringen en kook het in 1 min. gaar. Rooster de szechuan peperkorrels en stamp ze fijn. Rasp de knoflook. Snipper de lomboks zo fijn mogelijk en fruit ze met de knoflook in de olie kort aan. Meng de szechuan peperkorrels, ketjap, suiker en zout door de olie en schenk de saus over de gekookte inktvis.
Cumi Rebus Saus Pedis