Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Bahosaus
Kruidige saus voor bij alle soorten vlees
Ingrediënten:
- halve dl. azijn
- 2 theelepels sambal oelek
- 1 blik tomatenpuree
- halve theelepel ve-tsin
- 1 eetlepel pindakaas
- 1 ui
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 eetlepel ketjap manis
- 2 theelepels suiker
- 2 dl. water
- zout
Bereiding:
Pel en snipper de ui heel fijn en fruit dit glazig in een beetje olie. Meng de tomatenpuree met water en voeg dit toe aan de ui. Voeg de sambal, knoflookpoeder, ve-tsin, suiker en zout naar smaak toe en laat het geheel even pruttelen. Voeg dan azijn, pindakaas en tot slot ketjap manis toe. Laat het geheel nog eens 5 min. zachtjes koken.
Bahosaus