De nieuwste recepten
Basisrecepten
Rempah Tiga
Bijgerechten
Tahu Takwa
Ayam Indonesia Dua
Gulai Kambing Lima
Ikan Goreng Saus Lemon
Ayam Kremes Dua
Koffiesnacks
Lapis Beras
Kue Djahe
Klepon Tiga
Tv snacks
Kue Kering Loempia
Ontvang recepten in je e-mail!
Tempeh Opor
Stoofgerecht met tempeh in kruidige kokossaus
Ingrediënten:
- 300 gr. tempeh
- 400 ml. santen
- 3 sjalotten
- 3 kemirienoten
- 2 teentjes knoflook
- 2 daun salam
- 1 serehstengel
- 2 cm. djahe
- 1 theelepel zout
Bereiding:
Snijd de tempeh in blokjes. Maal de sjalotten, knoflook, kemirienoten en djahe tot een bumbu. Fruit de bumbu met de serehstengel en laurierblaadjes in een beetje olie. Voeg de santen en het zout toe. Leg de tempeh in de saus en stoof deze 20 minuten.
download