De nieuwste recepten
Basisrecepten
Rempah Tiga
Bijgerechten
Tahu Takwa
Ayam Indonesia Dua
Gulai Kambing Lima
Ikan Goreng Saus Lemon
Ayam Kremes Dua
Koffiesnacks
Lapis Beras
Kue Djahe
Klepon Tiga
Tv snacks
Kue Kering Loempia
Ontvang recepten in je e-mail!
Puding Coklat Dua
Romige chocoladepudding met agar-agar
Ingrediënten:
- 1 ltr. water
- 100 gr. cacaopoeder
- 60 gr. maizena
- 50 gr. melkpoeder
- 50 gr. gula djawa
- 30 gr. roomboter
- 10 gr. agar-agar
- halve theelepel zout
- halve theelepel vanille-essence
Bereiding:
Meng in een pan het water, de cacaopoeder, maizena, melkpoeder, gula djawa, agar-agar, het zout en de vanille-essence en roer voortdurend tot het mengsel kookt. Voeg de roomboter toe en roer tot het mengsel dik wordt. Haal de pan van het vuur, bevochtig een puddingvorm licht met water en giet het mengsel erin. Laat de pudding afkoelen en stevig worden.
download