Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Balado Kentang
Gebakken zoete, maar pittige aardappelreepjes
Ingrediënten:
- 500 gr. aardappelen
- 2 sjalotten
- 1 tomaat
- 2 eetlepels sambal oelek
- 2 eetlepels olie
- 1 eetlepel suiker
Bereiding:
Snijd de aardappelen in hele dunne reepjes. Verhit in een wok olie en bak hier in de reepjes aardappel goudbruin. Snipper de sjalotjes fijn. Snijd de tomaat in kleine stukken en verwijder de zaadjes. Wrijf de sjalotten, de tomaat en de sambal fijn in de vijzel. Verhit in een wok 2 eetlepels olie en fruit de pasta. Voeg dan de aardappelen en suiker toe en bak nog even door.
Balado Kentang