Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Bumbu Bali Ikan Dua

Kabeljauw met kruidige tomatensaus


Ingrediënten:

- 1 kabeljauw
- 2 uien
- 1 teen knoflook
- blikje tomatenpuree
- sambal oelek
- peper
- nootmuskaat
- 2 theelepels laos
- 2 theelepels ketumbar
- 5 kemirienoten
- daun salam

Bereiding:

Maak de vis schoon en spoel ze af. Zout ze licht in en bak ze in olie knapperig bruin en leg de moten op een vuurvaste schaal. Maak een mengsel van de uien, knoflook, tomatenpuree, sambal naar smaak, peper, nootmuskaat, laos, ketumbar en kemirienoten. Fruit het geheel in olie tot de uien lekker bruin zijn. Voeg een beetje water toe en een daun salam en laat de saus indikken. Giet de saus over de vis en warm deze voor het opdienen op.

Bumbu Bali Ikan Dua