Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Biskuit Nanas
Bubur Bayam
Daging Cincang Tahu Taoco
Kari Daging Dua
Klepon Dua
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Bumbu Rujak
Gesmoord rundvlees in kokosmelksaus
Ingrediënten:
- 750 gr. runderlappen
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 2 kemirienoten
- 2 lomboks
- citroensap
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel sereh
- 2 daun salam
- 2 daun djeruk purut
- suiker
- 50 gr. santen
- peper
- zout
- olie
Bereiding:
Vlees in blokjes snijden. Uien en lomboks fijnsnijden, knoflook persen en fruiten in 2 eetlepels olie. De laos, sereh, salam en djeruk purut toevoegen, daarna het vlees. Als het vlees dichtgeschroeid is, de santen met 2 glazen water laten sudderen tot het gaar is. Als het vlees niet gaar genoeg is, dan kun je telkens wat lauw water toevoegen.
Bumbu Rujak