Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Bundu Anak Domba

Gesudderd lamsvlees met kokos


Ingrediënten:

- 500 gr. lamsvlees
- 2 dl. water
- 2 daun djeruk purut
- 2 daun pandan
- 200 gr. geraspte kokos
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel zout
- 1 schijf laos
- 1 eetlepel asem
- 1 serehstengel
- olie

Bereiding:

Kneus de laos en de serehstengel. Snijd het vlees in stukjes en kook het in het water met zout, laos, asem en de sereh tot het vlees gaar is. Haal het vlees uit het kookvocht, laat het uitlekken en bak het in de olie rondom bruin. Voeg dan de djeruk purut, daun pandan, kokos, peper en het vocht toe en laat het geheel doorkoken tot het droog is.

Bundu Anak Domba