Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Cah Tauge Pedis

Tauge en kip in bouillon


Ingrediënten:

- 500 gr. tauge
- 100 gr. kipfilet
- 2 lomboks
- 1 rode paprika
- 3 lente-uitjes
- 2 tenen knoflook
- 2 eetlepels oestersaus
- 250 cc. kippenbouillon
- peper
- zout
- olie

Bereiding:

Tauge wassen en laten uitlekken. Paprika wassen en in vieren snijden, zaad en zaadlijsten verwijderen, daarna in kleine stukjes snijden. Kip in blokjes snijden. Lomboks fijnsnijden. Lente-uitjes wassen en in kleine ringetjes snijden. Knoflook pellen en fijn maken. Olie in de wok verhitten. Lente-uitjes, knoflook, lomboks en paprika fruiten, daarna het vlees meefruiten. Bouillon erin gieten en kruiden toevoegen. Vuur hoogzetten. Kook de bouillon en dan tauge erin doen. Omscheppen tot beetgaar, groente moet nog knapperig zijn.

Cah Tauge Pedis