Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Babi Cin Tiga
Babi Ketjap Pedis
Dasar Untuk Ayam
Pecel Telor Dua
Sambal Trassi
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Cumi-Cumi
Gesudderde inktvisjes in een zacht sausje
Ingrediënten:
- 10 kleine inktvissen
- 75 gr. roomboter
- sap van een halve citroen
- 2 eetlepels ketjap manis
- 50 ml. water
Bumbu:
- 2 tenen knoflook
- zout
- peper
Bereiding:
Bak de knoflook en vijzel het fijn. Was de inktvisjes goed en haal de ingewanden, alsmede het "plastic" nerfje, eruit. Stop dan de vangarmen erin en sluit de visjes met een cocktailprikker. Bak de visjes om en om in de roomboter, voeg dan de bumbu toe en maak het geheel af met citroensap en de ketjap. Blus het geheel met het water. Laat het 30 min. sudderen totdat het water iets is verdampt. Bestrooi met knoflookpoeder.
Cumi-Cumi