Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Dadar Kuping

Gevulde omelet met champignonragout


Ingrediënten:

- 4 eieren
- 2 dl. melk
- 25 gr. bloem
- 125 gr. champignons
- 1 ui
- 3 eetlepels olie
- zout
- citroensap
- peper

Bereiding:

Snijd de ui fijn. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit 2 eetlepels van de olie in een pan en fruit hierin de ui 4 min. Roer de bloem door het uimengsel. Voeg onder voortdurend roeren beetje bij beetje de melk toe tot een gebonden saus is ontstaan. Roer de plakjes champignons en het citroensap door de saus. Zet het vuur laag en laat het 4 min. zachtjes koken. Maak het geheel op smaak met wat zout en peper. Klop de eieren in een kommetje los met een scheutje water. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin van de losgeklopte eieren een omelet. Leg de omelet op een bord en verdeel er de champignonragout over. Klap de omelet dubbel.

Dadar Kuping