Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Dadar Udang Goreng

Opgerolde omelet met garnalen


Ingrediënten:

- 4 eieren
- 50 gr. garnalen
- 1 ui
- zout
- 50 gr. boter

Bereiding:

Pel de ui en snipper hem. Pel de garnalen. Klop in een kommetje de eieren los met een scheutje water en wat zout. Smelt de helft van de boter in een koekenpan en schenk er de helft van het eimengsel in. Bak er snel een dunne omelet van. Bak van de rest van het eimengsel op dezelfde manier nog een omelet in de rest van de boter. Houd de omeletten apart.

Wrijf in een vijzel de ui, de garnalen en wat zout tot een dikke pasta. Verdeel de pasta over de omeletten en rol ze op. Stoom de omeletten ca. 15 min. Snijd ze in schuine stukken van ongeveer 1 cm. breed. Verhit het bakvet in een pan en bak hierin de stukken omelet snel rondom lichtbruin.

Dadar Udang Goreng