Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Daging Cincang Tahu Taoco

Rundergehakt met tahu in zwarte bonensaus


Ingrediënten:

- 200 gr. rundergehakt
- 1 tahu
- 2 tenen knoflook
- djahe
- 2 rode lomboks
- rijstwijn
- 1 eetlepel taoco
- 5 dl. water
- shiitakes
- 1 winterwortel
- ketjap asin
- oestersaus
- zout
- zwarte peper
- 2 bosuien
- olie

Bereiding:

Snijd de wortel in plakjes. Snipper de bosui grof. Snijd de tahu in plakken van ca. 2 cm. en snijd die in blokjes. Frituur de blokjes tot goudgeel en laat het uitlekken in een vergiet. Fruit de knoflook samen met de lomboks en djahe in de olie. Meng het gehakt met de rijstwijn en bak dat mee tot het gehakt niet meer rood is. Voeg de champignons toe en bak die even mee. Doe de wortelschijfjes in de wok, samen met de taoco, ketjap, oestersaus, water en de tahu. Roer voorzichtig, want de tahu mag niet stuk gaan. Laat de saus een poosje sudderen tot de wortels gaar zijn en proef of er zout of peper aan toegevoegd moet worden. Roer de bosui er door en bind de saus eventueel met wat aangemaakte maïzena.

Daging Cincang Tahu Taoco