Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Daging Madura
Gestoofd rundvlees met knoflook
Ingrediënten:
- 250 gr. runderlappen
- 2 uien
- 5 tenen knoflook
- 2 schijven laos
- 1 theelepel trassi
- 2 daun djeruk purut
- 2 daun salam
- 1 eetlepel trassiwater
- 1 eetlepel asemwater
- 2 lomboks
- zout
- suiker
Bereiding:
Het vlees in kleine stukjes snijden. Alle ingredienten fijnsnijden en malen, behalve de djeruk purut en laos en fruit de gemalen pasta in hete olie. Het vlees, djeruk purut en de laos toevoegen en het geheel goed doorscheppen. Op het laatst trassi- en asemwater erbij. Het gerecht gaar stoven tot de olie eruit komt.
Daging Madura