Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Daging Semangka

Rundvlees met meloensalsa


Ingrediënten:

- 3 riblappen
- 2 theelepels knoflookzout
- 2 eetlepels paprikapoeder
- 2 eetlepels cayennepeper
- 1 theelepel witte peper
- 1 theelepel zwarte peper

Voor de meloen:

- 2 uien
- 1 teen knoflook
- 2 schijven suikermeloen
- 2 schijven watermeloen
- 2 theelepels koriander
- limoensap
- 1 eetlepel verse munt

Bereiding:

Snijd de meloen in blokjes en hak de knoflook, koriander en munt fijn. Snijd het vlees in kleinere stukken. Meng het paprikapoeder met het knoflookzout, cayennepeper, zwarte en witte peper en wrijf er het vlees mee in. Dek het vlees af met folie en plaats het ca. 1 uur in de koelkast. Bak het rondom bruin, voeg wat water toe en sudder in ca. 1 a 1,5 uur goed gaar.

Meng de stukjes meloen met de peper en gesnipperde ui. Meng de koriander, knoflook, limoensap en verse munt en giet dit over de meloen heen. Schep het geheel om. Serveer de riblappen met de meloensalsa.

Daging Semangka