De nieuwste recepten
Basisrecepten
Loempia Saus Pedis
Voorgerechten
Soto Sokuraja
Sop Bihun Dua
Soto Daging Madura
Basisgerechten
Mie Kopyok Semarang
Bijgerechten
Tahu Isi Oncom
Asem Manis Tempeh Dua
Tongseng Ayam Tiga
Pindang Telor Masak Kecap
Tv snacks
Lemper Ayam
Ontvang recepten in je e-mail!
Es Kelapa
Kokosijs en fruit met een vleugje rozensiroop
Ingrediënten:
- 8 stukken nangka
- kelapa muda
- kokosijs
- rozensiroop
- santen
- 4 blaadjes munt
Bereiding:
Ontdooi de jonge kokos. Snijd de nangka in dunne sliertjes en verdeel ze met de kokos over 4 borden. Leg in het midden een bolletje kokosijs. Schenk over het fruit zoveel rozensiroop en vervolgens santen dat het fruit er licht in is gedrenkt. Garneer met een blaadje munt.
download