De nieuwste recepten
Basisrecepten
Loempia Saus Pedis
Voorgerechten
Soto Sokuraja
Sop Bihun Dua
Soto Daging Madura
Basisgerechten
Mie Kopyok Semarang
Bijgerechten
Tahu Isi Oncom
Asem Manis Tempeh Dua
Tongseng Ayam Tiga
Pindang Telor Masak Kecap
Tv snacks
Lemper Ayam
Ontvang recepten in je e-mail!
Es Krim Djeruk
Citroenijs gegarneerd met kokosvlees en siroop
Ingrediënten:
- 3 dl. water
- 150 gr. suiker
- 1 dl. citroensap
- 200 gr. kelapa muda
- 6 cl. rozensiroop
Bereiding:
Roer de suiker door het water. Voeg hier het citroensap aan toe. Zet het in de vriezer en laat het bevriezen. Schep het regelmatig om als het iets is bevroren. Als dit goed bevroren is, stamp dan het ijs fijn. Serveer dit in een coupe met de kokos. Giet er wat rozensiroop over heen.
download