Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Biskuit Nanas
Bubur Bayam
Daging Cincang Tahu Taoco
Kari Daging Dua
Klepon Dua
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Frikadel Cabe
Lomboks gevuld met gehakt
Ingrediënten:
- 15 grote rode lomboks
- 200 gr. gehakt
- 2 eieren
- 4 sjalotten
- 2 tenen knoflook
- 1 kleine prei
- 1 serehstengel
- 3 schijven djahe
- 2 theelepels ketumbar
- 1 theelepel djinten
- peterselie
- olie
- limoensap
- peper
- zout
Bereiding:
Hak het wit van de serehstengel fijn, evenals djahe, het wit van de prei, knoflook, sjalotten en peterselie. Splits de eieren. Snij de lomboks in de lengte aan 1 kant open en verwijder het zaad. Meng het gehakt met alle kruiden, de 2 eidooiers, prei en peterselie. Zout, peper en limoensap naar smaak toevoegen. Vul de lomboks met dit mengsel en bestrijk ze met losgeklopt eiwit. Bak ze dan op een zacht vuurtje in olie of wat boter aan beide kanten bruin en gaar.
Frikadel Cabe